Labocosmetica HPC 2.0. 50ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 10 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 10 točke ki se lahko spremenijo v popust 2,00 €.


104,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 18,57 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 18,57 €
Odplačati želim čim prej
3 x 36,74 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 36,74 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

LAB139

Nov izdelek

Keramična zaščita površin

Tag:

Več informacij

HPC 2.0 je revolucionarni premaz za avtomobile z napredno tehnologijo, ki zagotavlja izjemno hidrofobnost, gladkost in dolgotrajno zaščito. Sestavljen je iz kombinacije polisiloksana in polimerov najnovejše generacije, ki zagotavljajo profesionalno zmogljivost, ki je cenovno dostopna vsakomur. HPC 2.0 ne vsebuje PFAS, zato je varen za vaše zdravje in idealen za vse, ki želijo zaščito, ki je enostavna za uporabo, a izjemno učinkovita.

HPC 2.0 zagotavlja dolgotrajno zaščito do 24 mesecev ali 30.000 km. Njegova napredna formula zagotavlja, da zaščita in učinek dolgo ostaneta nedotaknjena, kar zmanjšuje potrebo po pogostem nanašanju in ohranja avtomobil v optimalnem stanju.

Prednosti:
- HPC 2.0 ščiti lak avtomobila in hkrati izboljša njegov videz s tridimenzionalnim sijajem. Zaradi svoje napredne sestave ponuja naslednje prednosti:
- Super hidrofobnost: odbija vodo in umazanijo ter tako ohranja površino avtomobila dlje časa čisto.
- Svilnat učinek: pušča svilnato gladek zaključek ter zmanjšuje možnost nastanka prask in odrgnin.
- Dolgotrajna zaščita: Do 24 mesecev ali 30 000 km, tako da je vaš avtomobil zaščiten pred vremenskimi vplivi in vsakodnevno obrabo.
- Enostavna uporaba: zasnovan tako, da ga zlahka nanesejo tudi neizkušeni.
- Tehnologija Dust Out: Idealno za mobilne strokovnjake za čiščenje, uporablja pa se lahko tudi na odprtih površinah.
- Brez sledi: Formula, ki zagotavlja enakomeren nanos in enostavno odstranjevanje ter ne pušča sledi.
- Odlično za matirane avtomobile: Ne spreminja matiranega videza karoserije in ohranja nasičenost barv.

Navodila za uporabo:
Avto temeljito operite. Prepričajte se, da je površina suha in brez nečistoč. Pred uporabo stekleničko dobro pretresite. Z aplikatorjem iz mikrovlaken razporedite izdelek po površini avtomobila. HPC 2.0 naenkrat nanesite na površino približno 60x60 cm. Izdelek razporedite z linearnimi in prekrivajočimi se gibi, da zagotovite enakomerno pokritost. Odstranjevanje. Pustite, da izdelek deluje 30-60 sekund, nato odstranite odvečno količino s čisto krpo iz mikrovlaken. Prepričajte se, da ste izdelek odstranili v celoti in se izognili kakršnim koli preostankom. Nega po nanosu: vsaj 12 ur po nanosu se izogibajte stiku z vodo. Za ohranjanje hidrofobnega učinka in zaščite je priporočljivo redno pranje z Labocosmetica Primus in Purifica.

HPC 2.0 je idealna izbira za tiste, ki iščejo enostavno nanašanje, dolgotrajno zaščito s profesionalno učinkovitostjo. Odkrijte HPC 2.0 in zagotovite svojemu avtomobilu zaščito in sijaj, ki si ju zasluži!

Varnostni napotki:
Nevarno: H226 Vnetljiva tekočina in hlapi. H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P261 Ne vdihavati meglice/hlapov/razpršila. P280 Nositi zaščitne rokavice / zaščito za oči / zaščito za obraz. P301+P310 PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P403+P233 Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti v tesno zaprti posodi.

Povezani izdelki