Nov
Gyeon Q2 Purify Coat 100 ml

Gyeon Q2 Purify Coat 100 ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


38,97 € z DDV

Q2PURCOAT100

Nov izdelek

Nano zaščitni premaz za tekstil

Več informacij

Gyeon Q2 Purify Coat je napreden antibakterijski premaz, ki je zasnovan za preprečevanje razvoja bakterij in mikrobov na vseh notranjih površinah in je prvič uporabljen v avtomobilski industriji. Zaradi svoje edinstvene tehnologije pušča naraven, mat zaključek. Primeren je za uporabo na avtomobilskih in gospodinjskih oblogah, usnju in tkaninah.

Kako deluje?
Q2 Purify Coat ustvari antibakterijski sloj na kateri koli površini ter tako učinkovito in varno ščiti pred bakterijami in mikrobi. Zaradi tega je idealen za uporabo v notranjosti vozila, pa tudi za uporabo v pomorstvu in gospodinjstvu. Njegova 100-odstotno naravna formula zagotavlja varno uporabo in varuje zdravje brez negativnega vpliva na okolje. Idealen je za vse, ki želijo vzdrževati varno in higienično okolje v vozilu, doma ali v pisarni.

Kako dolgo deluje?
Q2 Purify Coat ima izjemno trajnost do 12 mesecev. Uporabljena tehnologija funkcionalizira delce silicijevega dioksida (SiO2) na atomski ravni z minimalnim dodatkom bakra (Cu2+) kot aktivne sestavine, kar zagotavlja dolgotrajen in varen učinek.

Navodila za uporabo:
Pred nanosom se prepričajte, da je površina čista in suha. Izdelek nanesite enakomerno, brez pritiska, po možnosti z začetnimi krožnimi gibi, ki jim sledijo ravne črte. Počakajte, da se izdelek na površini posuši. Če opazite rahlo kopičenje, izdelek ponovno nanesite in ga takoj očistite. Q2M Purify Maintain uporabljajte kot pršilo za vzdrževanje, da podaljšate življenjsko dobo premaza. S Q2 Purify Coat lahko zagotovite varnejše in bolj higienično notranje okolje, saj zmanjšate tveganje za rast bakterij in mikrobov, hkrati pa ohranite brezhiben estetski zaključek.

Varnostni napotki:
EUH208 Vsebuje Cinamaldehid. Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki