Nov
Angelwax Enigma Genesis Pro Wheel 30ml

Angelwax Enigma Genesis Pro Wheel 50ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 10 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 10 točke ki se lahko spremenijo v popust 2,00 €.


109,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 19,46 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 19,46 €
Odplačati želim čim prej
3 x 38,51 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 38,51 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

ANG56797

Nov izdelek

Keramična zaščita za platišča

Category: Zaščita laka .
Tag:

Več informacij

Angelwax Enigma Genesis Pro-Wheel je profesionalna keramična zaščita, posebej zasnovana za zagotavljanje napredne zaščite aluminijastih platišč in zavornih čeljusti. Zahvaljujoč vrhunski formuli ta izdelek zagotavlja, da komponente koles ostanejo zaščitene in v popolnem stanju tudi v najzahtevnejših voznih situacijah. Enigma Genesis Pro-Wheel se uporablja za zaščito alu platišč in zavornih čeljusti pred ekstremnimi razmerami na cesti.

Zagotavlja robustno in dolgotrajno zaščito, ki vključuje:
- Izboljšan videz z visokim sijajem, ki odbija zavorni prah, umazanijo in cestne onesnaževalce.
- Oblikovanje odporne pregrade proti agresivnim elementom, kar zmanjšuje tveganje korozije, oksidacije in madežev.
- Odpornost na visoke temperature, ki jih povzročajo zavorni sistemi, ohranja zaščitne lastnosti tudi v ekstremnih pogojih.

Angelwax Enigma Genesis Pro-Wheel nudi dolgotrajno zaščito do 2 leti ali 24.000 kilometrov, odvisno od uporabe in pogojev vzdrževanja.

Navodila za uporabo:
Temeljito očistite platišča in zavorne čeljusti ter poskrbite, da popolnoma odstranite vso umazanijo, maščobo in onesnaževalce. Uporabite čistilo za zavore in izdelek za dekontaminacijo, da zagotovite, da je površina popolnoma brez ostankov. Pred uporabo stekleničko Enigma Genesis Pro-Wheel dobro pretresite. Nanesite majhno količino izdelka na aplikator iz mikrovlaken. Izdelek enakomerno porazdelite po platiščih in zavornih čeljustih z ravnimi potezami. Pustite, da se izdelek suši 30 sekund. Morebitne ostanke odstranite s čisto, suho krpo iz mikrovlaken, da zagotovite gladek zaključek brez madežev.

Izogibajte se izpostavljanju obdelanih koles vodi ali drugim vremenskim razmeram vsaj 12 ur po nanosu. To bo omogočilo pravilen oprijem premaza in zagotovilo najboljšo možno zaščito. Za redno vzdrževanje uporabljajte nežna, pH-nevtralna čistila.

Varnostni napotki:
NEVARNO:
Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči draženje dihalnih poti. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. NE izzvati bruhanja. Hraniti zaklenjeno.  Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.