SGCB Adjustable Bucket Dolly

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


34,97 € z DDV

SGGD401

Nov izdelek

Voziček za vedro

Več informacij

SGCB Adjustable Dolly je uniketen voziček za vedro. Prva prednost je močna in trajna. Izdelan iz visokokakovostnega materiala, močan in trpežen, odporen na kisline in alkalije. 
Z njim je enostavno manevrirati in je opremljen s 4 robustnimi vrtljivimi kolesi za 360 stopinj. Z njim lahko učinkovito premikate vedro za pranje ali druge težke pripomočke za čiščenje in tako prihranite svoje moči.

Odlična nosilnost, visokokakovostni voziček za vedro prenese do 50 kg in je primeren za vse običajne težke tovore. Prilagodite ga lahko tudi tako, da ustreza različnim velikostim veder.
Učinkovito premikanje in pritrjevanje Z lahkoto ga premikate in se ne bo zataknil na cesti. Za vaše udobje ga lahko pritrdite kjer koli, je enostaven in priročen za uporabo ter se med delom ne trese.
Lahek in enostaven za prenašanje in premikanje vozička Lahka karoserija vam omogoča, da voziček zlahka vzamete kamor koli. Zaradi majhne velikosti ne zavzame veliko prostora, ko ga shranjujete.

Ima trpežna kolesca iz poliuretana, ki brez težav manevrirajo skozi razpoke in nečistoče. Ima tudi priročno funkcijo zaklepanja, ki zagotavlja, da je vedro pritrjeno tam, kjer ga potrebujete.
Večnamenski voziček za čiščenje prihrani čas in energijo, saj so orodja in pripomočki med delom na dosegu roke. Idealen je za avtopralnice, suhomontažne plošče, tesnilne mase na cesti, fuge za ploščice, gostinske storitve, olje, maščobe, zidanje, barve in drugo.

Povezani izdelki