Meguiar's All Surface Interior Cleaner Plus 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,97 € z DDV

G240616

Nov izdelek

Koncentrirano večnamensko čistilo za notranjost in zunanjost vozil

Več informacij

Iščete kakovostno univerzalno čistilo za notranje površine avtomobila, ki je enostavno za uporabo, ima prijeten vonj ter zagotavlja globinsko in temeljito čiščenje vseh notranjih površin? Meguiar's All Surface Interior Cleaner je vrhunsko čistilo za notranje površine, ki učinkovito zagotavlja globinsko čiščenje vseh notranjih površin vašega vozila. Se vam na pogosto dotičnih površinah sčasoma nabira umazanija in umazanija? Ni problema. Odstranite umazanijo, prah, umazanijo in olja prstnih odtisov z vinila, usnja, gume in plastike, s tem čistilom za notranjost pa površine ostanejo čiste brez sijaja ali bleščanja. Imate na preprogah ali oblazinjenih sedežih madeže zaradi notranjih nesreč ali razlitja? Brez skrbi. Odstranite madeže s preprog in oblazinjenja za čist, osvežen in enoten videz ter povrnite preprogam, tkaninam in oblazinjenju videz kot novim. Ima svež vonj citrusov, zaradi katerega je uporaba izdelka enostavna in prijetna. To čistilo za notranje površine bo površine temeljito očistilo in jih pustilo brez sijaja.

Navodila za uporabo:
Sredstvo je že pripravljeno za uporabo v razpršilki. Sredstvo napršite na površino, pustite delovati nekaj časa in obrišete s mikro krpo. Čiščenje lahko optimizirate z gobicami, krtačami ali krpami.

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: neionske površinsko aktivne snovi, amfoterne površinsko aktivne snovi, EDTA in njene soli; parfumi.

Povezani izdelki