3D AAT 505 Correction Glaze 237ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,97 € z DDV

505OZ8

Nov izdelek

Korekcijska pasta

Tag:

Več informacij

3D 505 je AIO, ki je varen za karoserijo in svežo barvo. AIO pomeni vse v enem. Izdelek "vse v enem" je izdelek, ki v enem koraku pripravlja, polira in ščiti. Včasih smo jih imenovali čistilo/vosek. To je preprosto naslednja evolucija čistil/voskov, saj gre za hibridni izdelek, ki je varen za svežo barvo.

Deluje podobno kot klasičen AIO, le da je varen za svežo barvo. Uporabite ga lahko kot polirno sredstvo na sveži barvi, da odstranite manjše napake in za seboj pustite zaščito z voskom Montan, vendar je njegov PRIMARNI namen povrniti sijaj in sijaj obstoječi barvi na panelih, ki jih obdajajo paneli z novo barvo. To je način, kako vremensko obremenjenim panelom avtomobila zagotoviti nov videz, tako da se ujemajo z novo barvo iz popravila.

Zakaj uporabiti korekcijsko glazuro 3D AAT 505 namesto drugih možnosti? - Preprost in resničen razlog, zakaj bi morali izbrati in uporabljati izdelek 3D AAT 505 Correction Glaze namesto katerega koli drugega, je, da deluje tako prekleto dobro. Polira hitro in enostavno, hkrati pa odstranjuje vrtince, praske, vodne madeže in oksidacijo. Ko se posuši (in pustiti ga morate, da se posuši), se zelo enostavno obriše-.

In kar se tiče vrednosti - 3D SPEED je AIO številka 1 v svetu odstranjevanja avtomobilskih podrobnosti, ker deluje tako dobro. Izjemno dobro odstranjuje napake, ne praši, polira večno in se nikoli ne izsuši ter še enkrat - super enostavno se obriše. 3D 505 Correction Glaze je različica 3D SPEED-a za karoserije. Navdušeni boste nad njim.

Prednosti:
- Unique Body Shop Safe AIO - AIO = vse v enem = spojina/polirka/vosek.
- Odstranjuje holograme, vrtince, praske, vodne madeže in oksidacijo.
- BODY SHOP BLENDER POLISH - obnavlja in oživlja stare, dolgočasne in vremensko obremenjene panele, da se enakomerno ujemajo s sveže pobarvanimi ploščami in zagotavljajo enoten videz pri popravilu trčenj.
- Varno za karoserijo - Varno za svežo barvo - Brez silikona!
- Hitro in enostavno strojno nanašanje - hitro se suši - izjemno enostavno brisanje!
- Uporabljajte z rotacijskimi ali orbitalnimi polirnimi stroji in penastimi polirnimi ali zaključnimi blazinicami.
- NE vsebuje kristalnega silicijevega dioksida - VARNO ZA ČLOVEKA
- Na vodni osnovi - brez ostrih topil ali neprijetnih vonjav!
- 3D's Green Earth Technology - biološko razgradljiv, skladen s Prop 65 in V.O.C.

Navodila za uporabo:
Na polirno gobico ustrezne trdote nanesite manjšo količino paste ter razmažite po površini z nizkimi obrati polirnega stroja. Površino obdelujte dokler pasta popolnoma ne izgine s površine. Ostanek obrišite z kvalitetno mikro krpo. Površino prebrišite še z namenskim razmaščevalcem ali mešanico izopropilnega alkohola in vode (v mešalnem razmerju 1:1), da preverite stanje površine. Po potrebi površino spolirajte še enkrat.


Varnostni napotki:
Vsebuje: Aluminijev oksid. Nevarno: H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P280 Nositi zaščitne rokavice in zaščito za oči/obraz. P337+P313 Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P305+P351+P338PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Če je mogoče, odstranite kontaktne leče. Nadaljujte z izpiranjem. P362 Slecite kontaminirana oblačila. P332+P313 Če pride do draženja kože: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.  P302+P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P330 izpirati usta. P301+P312 PRI ZAUŽITJU: Če se ne počutite dobro, pokličite center za zastrupitve ali zdravnika.P270 Med uporabo ne jejte, pijte ali kadite. P264 Po uporabi si temeljito umijte roke.

Povezani izdelki