D-Con Mint Splash & Wash Shampoo 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

CWS_133_500

Nov izdelek

Visoko koncentriran šampon za pranje vozil s povečevalci sijaja

Več informacij

Izkusite nov D-Con Mint Splash & Wash šampon! Ta pH-nevtralni šampon pusti barvo brez slediin maščob, ne da bi pri tem poškodoval nanašene voske, sealante ali keramične premaze! Popolna izbira za vaše tedensko pranje! D-Con Mint Splash & Wash brez truda odstrani cestno umazanijo, prah in ostalo umazanijo, tako da bo vaše vozilo videti kar najbolje. Blage, a učinkovite sestavine so varne za vse vrste avtomobilskih barv in pustijo sijoč rezultat brez madežev ter ostankov. S svežim in blagim vonjem po meti.

Navodila za uporabo: Pretresite plastenko in dodajte 50 ml šampona v 20 litrov vode. Avto pred izpiranjem popršite z vodo, da zrahljate umazanijo in usedline. Operite avto z rokavico, po metodi 2 veder. Avto sperite z vodo te rgaosušite z namensko krpo iz mikrovlaken.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Dodecilbenzensulfonska kislina. Nevarno: H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči. P301 + P310 + P330 PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Izprati usta. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko vode. P305 + P351 + P310 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.


Povezani izdelki