Nov
Optimum No Rinse™ Wash & Wax 946ml

Optimum No Rinse™ Wash & Wax 946ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


28,97 € z DDV

OPT-3347

Nov izdelek

Šampon z voskom za pranje brez izpiranja

Tag:

Več informacij

Optimum No Rinse Wash & Wax združuje polimerno tehnologijo za No Rinse Wash & Shine in jo združuje s patentirano UV-zaščito iz Optimum Car Wax. Optimum No Rinse Wash & Wax je tehnološko najnaprednejši sistem za pranje avtomobilov doslej, ki za pranje celotnega avtomobila potrebuje le eno vedro vode. Optimum No Rinse & Wax (kot pove že ime) ne zahteva izpiranja s cevjo, saj ni milnih površinsko aktivnih snovi, ki bi se odplaknile v meteorno kanalizacijo. Dodan karnauba vosek zagotavlja večtedensko zaščito pred UV-žarki.

Ta edinstveni izdelek vsebuje snovne polimere, ki se vežejo na barvo in jo med pranjem ščitijo pred obrabo. Ti polimeri zagotavljajo večjo zaščito in mazanje kot pri običajnih avtopralnicah, po pranju pa za seboj pustijo gladek in sijoč zaključek. Odpadno vodo v vedru lahko uporabite za zalivanje trate ali pa jo odvržete v umivalnik, kjer bo obdelana.

Druge dodatne prednosti sistema No Rinse Wash & Wax so hitrejše pranje, možnost pranja in voskanja kjer koli in kadar koli, vključno s pranjem v garaži pozimi, odsotnost umazanega odtekanja in lepši videz končne obdelave. To so le nekateri od razlogov, zaradi katerih sistem No Rinse Wash & Wax uporabljajo številni ljudje po vsem svetu, saj vsako leto prihranijo na milijone litrov vode.

Opozorilo! Sredstvo ni primerno za čiščenje blatnih ali zelo umazanih vozil! Pred čiščenjem takšnega vozila, je potrebno večje delce umazanije sprati z vodo. 

Navodila za uporabo:
Pranje brez izpiranja: Sredstvo zredčite v vedru za pranje z vodo v razmerju 256:1, odvisno od umazanije. Nato gobo za pranje vozil namočite v vedro z pripravljeno raztopino in operite vozilo. Z gobo ne pritiskajte na površino. Po čiščenju vozilo ni potrebno splahovati, le obrišite ga do suhega z brisačo za sušenje vozil. Mešanico si lahko pripravimo tudi v ustrezni pršilki in šampon nanašamo z pršilko in na koncu prebrišemo z mikro krpo. Za uporabo kot lubrikant za plastelin ali quick detailer zmešajte 60ml s 1000ml vode.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo.EUH208 Vsebuje: Zmes: 5-kloro-2-metil-4-oktil-izotiazolon-3-on in 2-metil-4-oktil-izotiazolon-3-on (3: 1). Lahko povzroči alergijski odziv. Sestavine v skladu z uredbo o detergentih: 648/2004: <5%: neionske površinsko aktivne snovi, parfumi, mešanica metil kloro izotiazolinon in Metil izotiazolinon (3: 1).



 

Povezani izdelki