Nov
Optimum No Rinse™ Wash & Shine 946ml

Optimum No Rinse™ Wash & Shine 946ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


29,97 € z DDV

OPT-3071

Nov izdelek

Šampon za pranje brez izpiranja

Tag:

Več informacij

Optimum No Rinse™ Wash & Shine  Rinseless Car Wash, znan kot ONR, je eden najbolj prodajanih šamponov brez izpiranja. S svojo revolucionarno formulo, ki prihrani čas in denar, postavlja nove standarde pri negi avtomobila. Ta izdelek slovi po neprimerljivi mazljivosti med pranjem in sušenjem, povečanem sijaju in vrhunski zaščiti. Napredni polimeri v izboljšani formuli zagotavljajo boljšo sprijemanje in zagotavljajo trdno zaščito med delci umazanije in premazom vašega vozila.

Inovativna zasnova pranja brez izpiranja Optimum No Rinse™ Wash & Shine je vrhunec okolju prijaznih rešitev za detailing. S svojo koncentrirano formulo za popolno pranje avtomobila potrebuje le 1-2 galoni vode, kar odpravlja potrebo po izpiranju in zmanjšuje porabo vode. Učinkoviti polimeri v izdelku se vežejo neposredno na površino laka ter zagotavljajo izboljšano zaščito in mazljivost brez ostankov običajnih pralnih sredstev. Vodo, uporabljeno v vedru, je mogoče celo ponovno uporabiti za druge namene, kar dokazuje njegove okoljske prednosti.

Prednosti:
- Tehnologija NO RINSE ne pušča ostankov, ki jih je sčasoma treba sprati.
- Pranje brez izpiranja, ki umazanijo zapre in jo spusti na dno vedra.
- Hitrejši in varnejši postopek pranja kot pri pranju brez izpiranja z milom ali površinsko aktivnimi snovmi.
- Okolju prijazno, zmanjšuje porabo vode.
- Zelo koncentrirana formula z različnimi možnostmi redčenja.
- Izboljšana mazljivost za bolj gladko nanašanje
- Izjemen sijaj in zaščita za osupljiv zaključek

Opozorilo! Sredstvo ni primerno za čiščenje blatnih ali zelo umazanih vozil! Pred čiščenjem takšnega vozila, je potrebno večje delce umazanije sprati z vodo. 

Navodila za uporabo:
Pranje brez izpiranja: Sredstvo zredčite v vedru za pranje z vodo v razmerju 256:1, odvisno od umazanije. Nato gobo za pranje vozil namočite v vedro z pripravljeno raztopino in operite vozilo. Z gobo ne pritiskajte na površino. Po čiščenju vozilo ni potrebno splahovati, le obrišite ga do suhega z brisačo za sušenje vozil. Mešanico si lahko pripravimo tudi v ustrezni pršilki in šampon nanašamo z pršilko in na koncu prebrišemo z mikro krpo. Za uporabo kot lubrikant za plastelin ali quick detailer zmešajte 60ml s 1000ml vode.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo.EUH208 Vsebuje: Zmes: 5-kloro-2-metil-4-oktil-izotiazolon-3-on in 2-metil-4-oktil-izotiazolon-3-on (3: 1). Lahko povzroči alergijski odziv. Sestavine v skladu z uredbo o detergentih: 648/2004: <5%: neionske površinsko aktivne snovi, parfumi, mešanica metil kloro izotiazolinon in Metil izotiazolinon (3: 1).



 

Povezani izdelki