D-Con MangoYellow Synthetic Quick Detailer 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

DWAC_215_500

Nov izdelek

Quick detailer in lubrikant

Category: Quick Detailerji.
Tag:

Več informacij

D_Con MangoYellow Synthetic Quick Detailer je vrhunsko sredstvo za hitro čiščenje na polimerni osnovi za doseganje brezhibnega sijaja na vašem avtomobilu, kolesu, tovornjaku ali čolnu. S svojo inovativno polimerno formulo D Con MangoYellow Synthetic Quick Detailer odstranjuje prah in prstne odtise, površina vašega vozila pa je brezhibna in brez lis. D Con MangoYellow Synthetic Quick Detailer ne le izboljša videz vašega vozila, temveč tudi zmanjša statični oprijem in zagotavlja zaščito. Polimerni sloj varuje lak pred škodljivimi UV-žarki in onesnaževalci iz okolja.

Navodila za uporabo:
Sredstvo vedno nanašajte na očiščeno površino. Napršite tanek sloj na vozilo in ga prebrišite z mehko mikro krpo. Po 10-15 minutah vozilo obrišite še enkrat. Lahko ga nanašate tudi na mokro vozilo, ki ga nato le obrišete s krpo za brisanje vozil. Za uporabo s polirnim plastelinom ga nanesete na vozilo, obdelate s plastelinom in obrišete s čisto mikro krpo. Med uporabo plastelina mora biti površina konstantno navlažena, da preprečite nastanek poškodb in prask.

Varnostni napotki:
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P103 Pred uporabo preberite etiketo. P264Po uporabi temeljito umiti roke. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.
 

Povezani izdelki