Nov
Angelwax Dark Fader 50ml

Angelwax Dark Fader 50ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 5 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 5 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,00 €.


59,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 10,53 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 10,53 €
Odplačati želim čim prej
3 x 20,84 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 20,84 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

ANG56872

Nov izdelek

Keramična zaščita za plastike

Tag:

Več informacij

Angelwax Dark Fader je dolgotrajna keramična zaščita za vinilne in plastične površine. S svojo napredno formulo Dark Fader prodre globoko v pore obdelanih površin, jim povrne prvotno globino in barvo ter pomaga pomladiti postarane in od vremenskih vplivov poškodovane površine.

Dark Fader je zasnovan za zaščito vinilnih in plastičnih površin vašega vozila pred UV žarki, vremenom in okoljskimi vplivi. Izdelek ustvari hidrofobno pregrado, ki odbija vodo, umazanijo in ostanke, zaradi česar je lažje čiščenje in vzdrževanje ter zagotavlja, da vaša obloga dlje ostane čista. Poleg tega vgrajeni zaviralec UV-žarkov preprečuje poškodbe in bledenje zaradi intenzivne sončne svetlobe, podaljšuje življenjsko dobo obdelanih površin in ohranja njihov videz.

Zahvaljujoč keramičnim sestavinam v svoji formulaciji Angelwax Dark Fader zagotavlja dolgotrajno zaščito obdelanih površin, zaradi česar so bolj odporne proti bledenju, razpokanju in razbarvanju za daljše obdobje. Natančno trajanje se lahko razlikuje glede na pogoje uporabe in vzdrževanja vozila.

Navodila za uporabo:
Vozilo temeljito operite in posušite ter se prepričajte, da na vseh površinah ni nečistoč. Pred nanosom se prepričajte, da so vse površine, ki jih nameravate obdelati, hladne na dotik. Za pripravo površine za nanašanje premaza odstranite vse trdovratne ostanke, kot so voski, silikoni ali tesnilne mase, z ustreznim razmaščevalcem, kot je Angelwax Revenge. Nanesite potrebno količino Dark Faderja na aplikator iz mikrovlaken in izdelek razmažite po plastičnih/vinilnih površinah. Pustite, da se premaz veže na površino približno 5 minut, nato pa površino obrusite s krpo iz mikrovlaken, da dosežete popoln zaključek.Pred uporabo vozila počakajte eno do dve uri, da se postopek strjevanja zaključi. Opomba: Dark Fader ne nanašajte na neposredno sončno svetlobo.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti izven dosega otrok. H225 Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H319 Povzroča hudo draženje oči. H336 Lahko povzroči zaspanost in omotico. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano.

Povezani izdelki