3D AAT 501 Rubbing Compound 946ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


39,97 € z DDV

501OZ32

Nov izdelek

Groba polirna pasta

Category: Polirne paste.
Tag:

Več informacij

3D AAT 501 Cutting Compound je prvi del dvostopenjskega 3D AAT sistema v ličarskem in detailing sektorju za rezanje in zaključno obdelavo po brušenju.  Karoserijske delavnice veljajo za hitre ali proizvodne delavnice, kjer je treba pravočasno opraviti popravilo trka, ki mu sledita lakiranje in končni koraki poliranja.  Tehniki v ličarskem sektorju potrebujejo paste, ki delujejo hitro in zagotavljajo prave rezultate, torej rezultate, ki jih vidite, in rezultate, ki jih dobite.  Številne paste prikrivajo praske in vrtince s polnili ali olji – Pri pastah 3D to ne pride v poštev. Kar vidite, to tudi dobite – resnična korekcija brez zakrivanja.

3D AAT 501 je osnovna pasta za poliranje.  Če iščete cenovno ugodno pasto za hitro rezanje, ki deluje bolje od običajnih, potem je 3D AAT 501 idealna rešitev.  Za karoserije varna, brez silikona, na vodni osnovi izdelana profesionalna pasta za hitro rezanje za uporabo na vseh avtomobilskih barvah. Uporablja se lahko s katerim koli rotacijskim ali orbitalnim polirnim strojem, z volnenimi in penastimi polirnimi gobicami.

Polirna pasta za rezanje 3D AAT 501 je oblikovana in namenjena za uporabo v ličarskih delavnicah za odstranjevanje sledi brušenja po mokrem brušenju.  Uporabljajo jo lahko tudi detailerji za popravljanje barve, vključno z odstranjevanjem globokih prask, vodnih madežev, vrtincev in oksidacije. 

3D AAT 501 Cutting Compound ne vsebuje kristalnega silicijevega dioksida in je zato bistveno bolj prijazna do uporabnika.

Prednosti:
- Za odstranjevanje sledi brušenja in drugih resnih napak barve, kot so vrtinci, praske, vodni madeži in oksidacija.
- Prilagodljiva abrazivna tehnologija - zagotavlja tako mehansko kot kemično rezanje.
- Primerna za vse vrste polirnih gobic
- Odstranjuje sledi brušenja do stopnje P1000.
- Deluje s katerim koli rotacijskim ali orbitalnim polirnim strojem, poleg tega se lahko uporablja na polnem soncu.
- Varen za karoserijo - varen za svežo barvo - brez silikona!
- NE vsebuje kristalnega silicijevega dioksida!  - VARNO ZA ČLOVEKA
- Na vodni osnovi - brez ostrih topil ali neprijetnih vonjav!
- Enostavno se obriše! - Ne zamaši polirnih gobic
- Tehnologija 3D's Green Earth - biološko razgradljiva, skladna s Prop 65 in V.O.C.

Navodila za uporabo:
Na polirno gobico ustrezne trdote nanesite manjšo količino paste ter razmažite po površini z nizkimi obrati polirnega stroja. Površino obdelujte dokler pasta popolnoma ne izgine s površine. Ostanek obrišite z kvalitetno mikro krpo. Površino prebrišite še z namenskim razmaščevalcem ali mešanico izopropilnega alkohola in vode (v mešalnem razmerju 1:1), da preverite stanje površine. Po potrebi površino spolirajte še enkrat.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Aluminijev oksid. Nevarno: H302+H332 Zdravju škodljivo pri zaužitju ali vdihavanju. P101Če je potreben zdravniški nasvet, imejte pri roki embalažo izdelka ali etiketo. 
P102 Hraniti izven dosega otrok. P102 Hraniti izven dosega otrok. P103 Pozorno preberite vsa navodila in jih upoštevajte. P261 Izogibajte se vdihavanju  prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P264 Po uporabi si temeljito umijte roke. P270 Med uporabo ne jejte, pijte ali kadite.  P271 Uporabljajte samo na prostem ali v dobro prezračevanem prostoru.  P301+P312 PRI ZAUŽITJU: Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P330 izpirati usta. 
usta. P304+P340 PRI VDIHAVANJU: Prenesti osebo na svež zrak in jo namestiti v udoben položaj, ki olajša dihanje. P312 V primeru slabega počutja pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika.

Povezani izdelki