Labocosmetica Venere 250g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,97 € z DDV

LAB16

Nov izdelek

Glaze in primer pred nanosom zaščite

Category: Polirne paste.
Tag:

Več informacij

Venere je poseben izdelek z dvojnim delovanjem. Primeren je za uporabo kot zaključna polirna pasta, katera bistveno poveča sijaj vozila ali kot primer pred nanosom zaščitnega premaza Labocosmetica Cupido. S tem premazu podaljšate obstojnost in povečate zmogljivost. Ultra fini abrazivi, sofisticirane smole in povečevalci oprijema izboljpajo sijaj, povečajo globino temnih barv ter ustvarijo steklen izgled vseh metalik in perla lakov. Venere je izjemno hitra in enostavna za uporabo, primerna tako za ročni kot tudi strojni nanos. Pasta je izjemno koncentrirana in enostavna za odstranitev. Pokriva manjše praske in na gumijastih ter plastičnih delih ne pušča sledi.

Navodila za uporabo:
Venere lahko nanašate tako ročno kot tudi strojno. Pri ročnem nanosu nanesite dve kapljici paste na ustrezen aplikator in začnite s poliranjem. Ostanek paste obrišite z mehko in čisto mikro krpo. Pri nanosu z DA polirnim strojem nanesite dve kapljici paste na ustrezno polirno gobico in polirajte z nizkimi obrati (št obratov: 1-3). Pasto lahko odstranite z čisto mikro krpo ali čez nanesete zaščitni premaz Labocosmetica Cupido in naenkrat odstranite oba premaza.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok. EUH208 Vsebuje Amberonne, 1,2-Benzizotiazol-3(2H)-on. Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki