K2 Gold Neorim 700ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


7,97 € z DDV

G177

Nov izdelek

Neon čistilo za platišča in pnevmatike

Več informacij

Neon čistilo za platipšča K2 Neorim se brezkompromisno spopada z umazanijo na kolesih in pnevmatikah. Zasnovan za boj proti nečistočam na platiščih in pnevmatikah. V njegovem jedru pulzira močna formula brez kislin, ustvarjena za neusmiljeno odstranjevanje cestne umazanije in zavornega prahu. Zeleni K2 Neorim je sodobna alkalna formula, primerna za vse vrste platišč, odlično pa se obnese tudi na pnevmatikah in kolotekih. Kljub svoji močni čistilni moči ostaja varen za površine in jih zaradi vsebnosti zaviralcev korozije celo ščiti. V nasprotju z deironizacijskimi sredstvi vas K2 Neorim obdaja s prijetnim vonjem, zaradi česar je postopek čiščenja prijetnejši.

Ustvarjeno za zahtevne ljubitelje nege avtomobila. K2 Neorim z zeleno formulo učinkovito poudari vso umazanijo na kolesih in ne pusti prostora za spregled. Daje vam zaupanje, da niste ničesar spregledali. Njegova neonska barva zagotavlja učinek WOW, gosta pena pa prodre v umazanijo in poskrbi za popoln videz vaših koles.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo pretresite. Izdelek nanesite na kolo, ki je hladno na otip, na zasenčenem območju. Počakajte približno 2 minuti, ne dovolite, da se posuši na očiščeni površini. Po potrebi uporabite čopič ali gobo. Temeljito sperite z vodo. Pred uporabo preizkusite na manj vidnem območju.

Varnostni napotki:

Povezani izdelki