Nov
Gyeon Q2 Purify OdorRemover Pads 4x

Gyeon Q2 Purify OdorRemover Pads 4x

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


25,97 € z DDV

Q2MPURIFODP

Nov izdelek

Odstranjevalec neprijetnih vonjav

Več informacij

Blazinice za odstranjevanje neprijetnih vonjav Gyeon Q²M so posebne blazinice, namenjene učinkovitemu odstranjevanju neprijetnih vonjav iz vseh notranjih prostorov. Zahvaljujoč napredni tehnologiji te blazinice zaprejo in popolnoma odstranijo vonjave, zato so idealne za vozila, plovila, letala in domača okolja.

Za kaj se uporablja?
Blazinice za odstranjevanje neprijetnih vonjav Q²M se uporabljajo za odstranjevanje neprijetnih vonjav, ne da bi jih prikrili z dodatnimi dišavami, kot to počne večina osvežilcev zraka. Te blazinice z aktivnimi delci, podobnimi tistim v pršilu Q²M Odor Remover, zapirajo in odpravljajo neprijetne vonjave ter ohranjajo nevtralno in varno okolje. Idealne so za notranjost avtomobila, v katerem se prevažajo otroci ali hišni ljubljenčki, pa tudi za pisarne, plovila, letala in druge zaprte prostore.

Navodila za uporabo:
Za najboljše rezultate priporočamo, da blazinice Q²M za odstranjevanje neprijetnih vonjav uporabljate na čistih površinah. Blazinico položite na območje z najbolj neprijetnim vonjem. Prepričajte se, da je blazinica obrnjena navzgor, in jo, če je mogoče, pritrdite blizu onesnaženega območja. Blazinico pustite na mestu več tednov, da zagotovite učinkovito odpravljanje neprijetnih vonjav.

Blazinice za odstranjevanje neprijetnih vonjav Q²M so inovativna rešitev za ohranjanje čistega zraka brez neprijetnih vonjav v različnih okoljih, saj zaradi svoje naravne sestave zagotavljajo trajno učinkovitost in optimalno varnost.

Varnostni napotki:
/

Povezani izdelki