Nov
Gyeon Q2 Purify OdorRemover 500 ml

Gyeon Q2 Purify OdorRemover 500 ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


20,97 € z DDV

Q2MPURIFODR500

Nov izdelek

Odstranjevalec neprijetnih vonjav

Več informacij

Gyeon Q²M Odstranjevalec neprijetnih vonjav je učinkovito sredstvo za odstranjevanje neprijetnih vonjav iz vseh notranjih prostorov. Napredna formula v vozilu, čolnu, letalu ali domu zapre in odstrani neprijetne vonjave ter zagotavlja čist in svež zrak več mesecev.

Kako deluje?
Q²M Odstranjevalec neprijetnih vonjav se uporablja za odpravljanje neprijetnih vonjav, ne da bi jih prikrival z dodatnimi dišavami. Njegova formula na vodni osnovi kemično zazna in zapre vonjave ter jih trajno odpravi. Zaradi naravnih sestavin in popolne odsotnosti alkohola je to razpršilo še posebej uporabno za notranjost avtomobila, v katerem se prevažajo otroci ali hišni ljubljenčki.

Navodila za uporabo:
Za najboljše rezultate priporočamo, da odstranjevalec vonjav Q²M uporabite po temeljitem čiščenju notranjosti vozila. Pred uporabo stekleničko dobro pretresite. Obilno popršite območje z neprijetnim vonjem (vedno na tkanine) in preostalo vozilo ali površino, ki jo je treba obdelati. Izogibajte se pretiranemu impregniranju površin. Če slučajno razpršite na površine, ki niso iz tekstila, ostanke obrišite s krpo. Počakajte, da se notranjost vozila ali obdelana površina posuši, da se izdelek pred uporabo popolnoma vpije.

Q²M Odstranjevalec neprijetnih vonjav je idealen za vzdrževanje čistega okolja brez neprijetnih vonjav v vozilu, doma, pisarni ali drugih zaprtih prostorih. S svojo inovativno tehnologijo in naravno formulo ponuja varno in učinkovito rešitev za nadzor vonjav in čiščenje zraka.

Varnostni napotki:
/

Povezani izdelki