Amio Rodent Repelent

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


39,97 € z DDV

01688N

Nov izdelek

Odganjalec glodalcev

Tag:

Več informacij

Naprava z dvema izhodoma zvoka bo učinkovito odganjala kune, podlasice, podgane in miši iz avtomobilov. Električni kabli, zavorne cevi, cevi za olje, cevi hladilnika, cevi klimatske naprave ali kabli vgrajenega računalnika, ki so pregriznjeni pod pokrovom motorja, ne povzročajo le finančne izgube, ki je pogosto precejšnja, ampak lahko povzročijo tudi nesrečo. Za učinkovito odganjanje glodavcev iz motorja avtomobila zadostuje že en sam repelent, ki je trajno nameščen v motornem prostoru. Enostavna namestitev Dve žici (dolgi 90 cm), opremljeni s priključki, je treba priključiti na vijake objemk akumulatorja. Naprava je opremljena z vgrajenim nosilcem varovalk, ki predstavlja dodatno zaščito tokokroga vgradnje.

Tehnični podatki:
- Napajanje: 12-15V
- Poraba toka: 25 mA
- Dimenzije: 85x65x36 mm
- Kot ultrazvočnega oddajanja: do 120 stopinj
- Doseg ultrazvoka: do 200 m
- Delovna temperatura: od -30 do +70 stopinj
- Ultrazvočni doseg: - temperatura do +30 °C, - temperatura do +30 °C, - temperatura do +30 °C: 16 kHz - 65 kHz (za ljudi slišno kot zelo tihi pisk)

Naprava ima zelo varčno napajanje, baterija pa lahko zdrži do osem mesecev, pri čemer ni možnosti izpraznitve avtomobilske baterije med vsakodnevno uporabo avtomobila.

Povezani izdelki