Gtechniq Drivetrain Degreaser 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


22,95 € z DDV

GT BDD0.5

Nov izdelek

Razmaščevalec za verige

Category: Nega koles.
Tag:

Več informacij

Gtechniq Drivetrain Degreaser je namensko čistilo namenjeno čiščenju kolesnih verig, zobnikov in menjalnikov. Dovolj močan, da očisti še tako zamaščene komponente, a tudi varen do sestavnih delov. S svojo formulo hitro razmasti in razgradi maščobe. Primeren tudi za uporabo v kombinaciji z orodjem za čiščenje verig.

Navodila za uporabo: 
Pred uporabo plastenko dobro pretresite. Nanesite Drivetrain Degreaser direktno na površino, počakajte nekaj sekund. S pomočjo čopiča ali krtače očistite površino. Sperite z vodo. V kolikor je potrebno, posotpek ponovite.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: anionske površinsko aktivne snovi, <5% ne ionske površinsko aktivne snovi.


Povezani izdelki