Ragg Topp Convertible Cleaning & Protection Kit

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 5 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 5 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,00 €.


59,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 10,53 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 10,53 €
Odplačati želim čim prej
3 x 20,84 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 20,84 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

RAGG-TOP

Nov izdelek

Komplet za kabrio sterhe

Category: Nega kabrioletov.
Tag:

Več informacij

Verjetno eden najbolj učinkovitih kompletov za neko kabrio streh na trgu. Namenjen za popolno vzdrževanje kabrio streh. Komplet vsebuje učinkovito čistilo za kabriolete in zaščitno sredstvo, ki bo streho ščitilo pred zunanjimi vplivi. 

Vsebina kompleta:
1 x Ragg Topp Fabric & Vinyl Cleaner 473ml
1 x Ragg Topp Fabric Protectant 397g

Navodilo za uporabo:
Sredstvo napršimo na površino. Priporočamo uporabo ščetke za mehansko čiščenje. Po ščetkanju le speremo z vodo. V kolikor gre za večjo stopnjo umazanije pustimo čistilo na površini učinkovati ca 15-20 min in na koncu dobro speremo z vodo. Začitno sredstvo enakomerno napršimo sredstvo na še nekoliko vlažno površino, utremo v površino z "Criss-Cross" metodo ter pustimo 12-24 ur (odvisno od temperature), da se površina popolnoma posuši. Na najbolj obremenjene dele lahko nanesete še dodaten sloj sredstva. Nanašamo pri temperaturi ca 20C. Pred nanosom vedno testiramo na skriti površini.  Površine ne izpostavljamo vodi dokler ta ni popolnoma suha. 

Povezani izdelki