Hi-Tech Magna Shine Hybrid Cloth 43 x 68 cm

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,97 € z DDV

SSDC-1727

Nov izdelek

Profesionalna vpojna krpa za brisanje vozila

Tag:

Več informacij

Krpa Magna Shine PVA poskrbi za odlično sušenje in čiščenje avtomobilske karoserije in avto stekel (tudi na soncu) ter inox površin. Hitro vpije velike količine vode in mastne madeže. Bistveno bolj odporna kot navadna sintetična krpa. Na temnih vozilih (barvah) ne pušča sledov.

Odlična vpojnost: Hi-Tech Industries Magna Shine MicroVA hibridna čistilna sušilna krpa vam prinaša vpojnost PVA z lahkoto mikro krpe! Hitro vpije in zadrži velike količine vode, zaradi česar je odlična sušilna brisača za čiščenje zunanjosti in notranjosti vašega avtomobila. Vsaka površina, na kateri ga uporabite, bo ostala čista in brez madežev.

Čiščenje brez madežev: S to hibridno brisačo PVA iz mikrovlaken, ki ne pušča vlaken, temeljito očistite svoj avto. To je ravno tisto, kar potrebujete, da odstranite morebitne neprijetne vodne sledi ali nečistoče, tako da barva, stekla in notranje površine vašega avtomobila ostanejo brez madežev in lis.

Priročna večnamenska uporaba: Zaradi močnih vpojnih lastnosti naše hibridne sušilne krpe je idealna za široko paleto funkcij. Z njim lahko posušite vašega ljubljenčka po kopanju, očistite in pobrišete prah iz gospodinjskih aparatov ali pa ga uporabite kot čistilno krpo za kopalnico, kuhinjo, motor, čoln, avtodom in še veliko, veliko več.

Materiali vrhunske kakovosti: Naša hibridna brisača za sušenje je narejena iz mešanice mikrovlaken in PVA, da vam nudi najboljše iz obeh svetov. Je močan, trpežen in odporen na kemikalije. Uporabili ga boste več stokrat in še vedno dosegli brezhibne rezultate.

Enostavno čiščenje in nega: Čiščenje vaše hibridne brisače za avto po uporabi je enostavno. Preprosto ga vrzite v pralni stroj, poškropite z vrtno cevjo ali operite ročno, da odstranite trdovratno umazanijo in umazanijo. Krpo shranite v etui za shranjevanje za izjemno dolgo življenjsko dobo.

Dimenzija krpe: 43 x 68c m

Povezani izdelki