Nov
Work Stuff Pure View Glass Mitt

Work Stuff Pure View Glass Mitt

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,97 € z DDV

WS137

Nov izdelek

Mikro rokavica za čiščenje stekel

Category: Krpe za stekla.
Tag:

Več informacij

Pure View je rokavica iz mikrovlaken z obojestransko strukturo, zasnovana za čiščenje steklenih površin in še več. Ne izloča se in na očiščeni površini ne pušča vlaken ali sledi. Zaradi visokokakovostne preje, uporabljene v njeni konstrukciji, zagotavlja visoko vpojnost vode in izjemno trajnost izdelka.

Rokavica je obrobljena z dvema vrstama mikrovlaken. Na eni strani je valovita struktura, namenjena predhodnemu čiščenju s čistilom za steklo. Druga stran ima gladko površino, ki je idealna za končno poliranje stekla in zagotavlja enakomerno čiščenje brez sledi.

Ergonomska oblika se odlično prilega roki, kar olajša čiščenje težko dostopnih mest, na primer območja pod vetrobranskim steklom in spodnjih delov stekel pri limuzinah. Rokavica se zlahka prilagaja različnim površinam, zato je idealno orodje za nego ne le stekel, temveč tudi drugih elementov vašega avtomobila.

Glavne značilnosti:
- Idealno za notranje površine oken
- Odstranjuje umazanijo in mastne obloge
- Ne pušča prog
- Enostaven dostop do težavnih območij
- Dimenzije: 21 × 17 cm“

Vzdrževanje:
Svetujemo, da krpo perete ločeno od krp za odstranjevanje voskov in polirnih past. Krpo operite v pralnem stroju z uporabo namenskega čistila za mikro krpe ter maksimalno temperaturo 40
°C. Krpo po pranju posušite na svežem zraku. Za pranje ne uporabljajte bio detergentov ali mehčalcev saj lahko le te poškodujejo mikro krpo.

Dodatki

CarPro Eraser 500ml
14,97 €
wishlist
CarPro Clarify 500ml
10,97 €
wishlist
CarPro Clarify 1L
15,97 €
wishlist
K2 Nuta PRO 5L
19,97 €
wishlist

Povezani izdelki