K2 Alot Wheel Cleaner 5Kg

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


32,97 € z DDV

M121

Nov izdelek

Koncentrirano čistilo za platišča

Več informacij

Moderno alkalno čistilo za čiščenje vseh vrst platišč. Primeren je za alu, jeklena in vsa ostala platišča. Moderne sestavine vsebujejo inhibitorje za preprečevanje korozije. Visoko peneča formula pa omogoča znatno boljši učinek čiščenja. Izdelek je visoko koncentriran zato ga je pred uporabo potrebno redčiti z vodo. Odlična alternativa za izjemno umazana platišča, katera že dlje časa niso bila očiščena. 

Navodila za uporabo:
Pred nanosom čistila, platišče sperite z vodo, da odstranite trde delce. Sredstvo redčimo z vodo v razmerju 1:5 - 1:20. Napršimo po platišče in pustimo delovati 1-2 minute. V primeru trdovratnejše umazanije si pomagamo s krtačo ali gobo. Platišče nato dobro speremo s čisto vodo in obrišimo do suhega z čisto mikro krpo. Ne uporabljamo na vročem platišču ali direktni sončni svetlobi. Čistilo se na površini ne sme zasušiti. Pred uporabo sprobamo na skritem mestu.  

Varnostni napotki:
Nevarno: H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila.

Povezani izdelki