Meguiar's Ultimate Ceramic Coating 236ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


35,97 € z DDV

G240108EU

Nov izdelek

Keramična zaščita laka

Tag:

Več informacij

Trajna zaščita: Ta napredna formula je sposojena iz profesionalne tehnologije in je vrhunski keramični premaz za avtomobile, ki zagotavlja izjemno trajno zaščito s povečanim sijajem in gladkostjo. Pridobite profesionalno kakovostne rezultate s premazom, ki je enostaven za nanos. 
Enostaven za uporabo: trpežen keramični premaz, ne da bi potrebovali zahteven strokovni postopek nanašanja. Po čiščenju in pripravi barve preprosto popršite, razmažite z vrhunsko brisačo iz mikrovlaken in obrnite brisačo za končni poliranje, da razkrijete neverjeten sijaj in spolzkost
Izjemna hidrofobnost: Ne le da dobite izjemno vzdržljivost, ta zaščitni premaz za keramiko zagotavlja tudi neverjetno vodno odbojnost s povečano gladkostjo, zaradi česar je vzdrževanje in sušenje veliko lažje. Zakrije manjše napake: Ena od stranskih prednosti tega keramičnega premaza je, da površina ni nujno popolnoma popolna. Razpršite na del, razmažite z mikrovlakni in polirajte. Izdelek bo pomagal prikriti manjše napake na barvi, hkrati pa bo povečal sijaj Varen na vseh površinah: Ta vrhunski keramični premaz za avtomobile je zasnovan posebej za zunanjo sijočo barvo, vendar se odlično obnese tudi na zunanjih plastičnih oblogah, nalepkah, zaščitni foliji za barvo (PPF) in platiščih.

Navodila za uporabo:
Nanašajte na suhem mestu in ne na neposredni sončni svetlobi. Pred nanosom s površine odstranite vso kontaminacijo, po potrebi spolirajte ter popolnoma razmastite z uporabo namenskega razmaščevalca. Na čist aplikator iz mikro vlaken napršite sredstvo ter ga v tankem in enakomernem sloju nanesite na površini. Premaz je potrebno odstraniti s površine v 10-20 sekundah. Eno uro po zaščiti celotnega vozila nanesite še en sloj za maksimalno obstojnost. Vozilo pustite v suhem prostoru vsaj 6 ure, da se premaz popolnoma strdi. 

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. 


Povezani izdelki