Honey Ultimate Combination Sponge

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,97 € z DDV

CS1790

Nov izdelek

Goba za pranje vozil

Več informacij

Goba je sestavljena iz dveh zunanjih plasti iz posebej izbrane odprtocelične pene, ki jo odlikuje visoka vzdržljivost in izjemna mehkoba, zaradi česar je zelo nežna do barve. Tehnologija pene zagotavlja neprimerljivo vzdržljivost in odpornost proti obrabi v primerjavi z drugimi podobnimi izdelki
Zahvaljujoč tro-slojni zgradbi gobica obdrži svojo obliko, ne izgubi volumna in se med uporabo ne "zvija". Spodnja plast ima zareze, ki povečajo površino za pranje in zbiranje umazanije v primerjavi z ravno površino, kar omogoča, da goba vpije več umazanije, ki bi lahko povzročila mikro praske na barvi. Zgornja plast je izdelana iz pene s posebno valovito obliko, ki omogoča lažji dostop do težje dostopnih mest in lažje vodenje gobice po površini.

Manjša kontaktna površina zgornjega sloja ima za posledico manjše trenje, zaradi česar je bolj nežen do mehkih barv. Ti dve plasti sta povezani s posebno, zelo mehko in prožno peno, ki zagotavlja odlično rokovanje in prilagajanje tudi najbolj ukrivljenim delom. Poleg tega odlično speni šampon in služi kot dozirnik – med umivanjem preprosto stisnite gobo, da se sprosti pena.

Velikost: 170 x 80 m






Povezani izdelki