3D AAT 502 Finishing Compound 237ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

502OZ8

Nov izdelek

Fina polirna pasta

Tag:

Več informacij

3D AAT 502 Finishing Polish je drugi del dvostopenjskega 3D AAT sistema v ličarskem in detailing sektorju za rezanje in zaključno obdelavo po brušenju.  Karoserijske delavnice veljajo za hitre ali proizvodne delavnice, kjer je treba pravočasno opraviti popravilo trka, ki mu sledita lakiranje in končni koraki poliranja.  Tehniki v ličarskem sektorju potrebujejo paste, ki delujejo hitro in zagotavljajo prave rezultate, torej rezultate, ki jih vidite, in rezultate, ki jih dobite.  Številne paste prikrivajo praske in vrtince s polnili ali olji – Pri pastah 3D to ne pride v poštev. Kar vidite, to tudi dobite – resnična korekcija brez zakrivanja.

3D AAT 502 odstranjuje holograme, drobne vrtince, drobne sledi, plitve praske, vodne madeže in oksidacijo. Poveča sijaj površine ali kakovost videza. Popolnoma pripravi barvo za nanos voska ali keramičnega premaza.   za poliranje. Za karoserije varna, brez silikona, na vodni osnovi izdelana profesionalna pasta za hitro rezanje za uporabo na vseh avtomobilskih barvah. Uporablja se lahko s katerim koli rotacijskim ali orbitalnim polirnim strojem, z volnenimi in penastimi polirnimi gobicami.

Polirna pasta za rezanje 3D AAT 502 je oblikovana in namenjena za uporabo v ličarskih delavnicah za zaključne sloje poliranja.  Uporabljajo jo lahko tudi detailerji za popravljanje barve, odstranjevanje manjših poškodb ali za pripravo pred nanosom zaščit.

3D AAT 502 ne vsebuje kristalnega silicijevega dioksida in je zato bistveno bolj prijazna do uporabnika.

Prednosti:
- odstranjuje holograme, drobne vrtince in praske.
- Prilagodljiva abrazivna tehnologija - zagotavlja mehansko in kemično rezanje.
- Kemično prilagojena za trde in mehke barve.
- Konča brez hologramov z rotacijskim polirnim strojem in fino polirno gobico
- Deluje z rotacijskimi in orbitalnimi polirnimi stroji ter gobicami iz pene, mikrovlaken ali volne.
- Varno za karoserije - Varno za sveže barve - Brez silikona!
- NE vsebuje kristalnega silicijevega dioksida - VARNO ZA ČLOVEKA
- Na vodni osnovi - brez ostrih topil in neprijetnih vonjav!
- Enostavno se obriše! - Ne zamaši polirnih gobic

Navodila za uporabo:
Na polirno gobico ustrezne trdote nanesite manjšo količino paste ter razmažite po površini z nizkimi obrati polirnega stroja. Površino obdelujte dokler pasta popolnoma ne izgine s površine. Ostanek obrišite z kvalitetno mikro krpo. Površino prebrišite še z namenskim razmaščevalcem ali mešanico izopropilnega alkohola in vode (v mešalnem razmerju 1:1), da preverite stanje površine. Po potrebi površino spolirajte še enkrat.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Aluminijev oksid. Nevarno: H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P280 Nositi zaščitne rokavice in zaščito za oči/obraz. P337+P313 Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P305+P351+P338PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Če je mogoče, odstranite kontaktne leče. Nadaljujte z izpiranjem. P362 Slecite kontaminirana oblačila. P332+P313 Če pride do draženja kože: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.  P302+P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P330 izpirati usta. P301+P312 PRI ZAUŽITJU: Če se ne počutite dobro, pokličite center za zastrupitve ali zdravnika.P270 Med uporabo ne jejte, pijte ali kadite. P264 Po uporabi si temeljito umijte roke.

Povezani izdelki