D-Con FBI Fly Bug Insect Remover 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,97 € z DDV

CWS_104_500

Nov izdelek

Čistilo za odstranjevanje sledi insektov

Tag:

Več informacij

D-Con FBI Fly Bug Insect Remover je posebej zasnovano čistilo za odstranjevanje posušenih, zmečkanih ostankov insektov z vetrobranskih stekel, rešetk, pokrovov motorja, odbijačev in žarometov, ne da bi pri tem poškodovali barvo. Žuželke pogosto pustijo umazane, lisaste in lepljive ostanke na barvi avtomobila, ki lahko ob neustrezni obdelavi povzroči trajno poškodbo barve. Z D Con Fly Bug Insect Remover je vzdrževanje čistega avtomobila postalo enostavno. Ta čistilna formula združuje delovanje čistila in razmaščevalca, hitro in enostavno razrahlja umazanijo in madeže žuželk brez intenzivnega drgnjenja. S to testirano formulo je odstranjevalec insektov varno in enostavno za uporabo.

Navodila za uporabo:
D Con FBI napršite neposredno na površino in pustite, da deluje 30–60 sekund. Odstranite insekte s pomočjo visokotlačnega čistilca. V kolikor je potrebno  z mokro rokavico za pranje iz mikovlaken nežno podrgnite površino. Avto temeljito sperite s čisto vodo. Nato še operite po klasičnem postopku. 

Varnostni napotki:
Vsebuje: D-limonen. Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. H315 Povzroča draženje kože. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože.P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P261 Preprečiti vdihavanje hlapov. P264 Po uporabi temeljito umiti roke.  P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstranjevanje odpadnih snovi v skladu uradnimi predpisi.

Povezani izdelki