Fresso Bug Remover 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


8,97 € z DDV

FRBR05

Nov izdelek

Čistilo za odstranjevanje sledi insektov

Tag:

Več informacij

Moderno in efektivno odstranjuje sledi insektov in madeže organskega izvora. Zahvaljujoč njegovi pH nevtralni formuli, sredstvo nežno in varno razgradi ostanek insekta. Za seboj ne pušča madežev ali poškodb laka. Ne škoduje zaščitnim premazom. Kot vsi ostali Fresso produkti je izredno prijetnega in svežega vonja.

Nota dišave:
Sveža in energična dišava, ki se odpre s sočnimi notami pomaranče in breskve, ki jih dopolnjuje aroma maline. V srčnih notah se pojavijo nežni cvetlični poudarki vrtnice, borovnice, lilije in vijolice, ki dodajo eleganco in subtilnost. Celotno kompozicijo podpira sladka in topla osnova toffee z rahlo vodno noto in mošusom.

Navodila za uporabo:
Sredstvo nanesite na popolnoma ohlajeno površino in pustite par minut, da razgradi madež. Sperite z visokotlačnim čistilcem, da odstranite vse ostanke čistila in madeža. Po potrebi postopek ponovite. Čistilo se na površini ne sme zasušiti.

Varnostni napotki:
Vsebuje: D-limonen. Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. H315 Povzroča draženje kože. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože.P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P261 Preprečiti vdihavanje hlapov. P264 Po uporabi temeljito umiti roke.  P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstranjevanje odpadnih snovi v skladu uradnimi predpisi.

Povezani izdelki