Labocosmetica Idrosave 1000ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


26,97 € z DDV

LAB131

Nov izdelek

Čistilo za brezvodno čiščenje

Tag:

Več informacij

"IDROSAVE - POLIMER RINSELELESS WASH" podjetja Labocosmetica ima inovativno sestavo, ki ponuja celovito rešitev za pranje in zaščito vozil v enem koraku, brez potrebe po dodatnem izpiranju. Njegova sestava vključuje mešanico polimerov in površinsko aktivnih snovi, obogatenih z reaktivnimi nano-tesnili, ki skupaj odstranjujejo in zapirajo umazanijo ter hkrati ščitijo površino vozila. To pomeni, da lahko z minimalnim naporom dosežete odlične rezultate in zagotovite učinkovito, a nežno čiščenje obdelanih površin. Ta postopek omogoča varno pranje, saj deluje učinkovito, ne da bi ogrozil celovitost površine vozila, poleg tega pa prispeva tudi k znatnemu prihranku vode.

Navodila za uporabo:

Metoda brez izpiranja:
Priprava: Napolnite vedro z vodo in mrežo ter razredčite izdelek v razmerju 1:250 (20 ml na 5 litrov vode).
Razprševanje: Napolnite razpršilnik ali pršilo s sveže pripravljeno raztopino in razpršite na površino, ki jo je treba obdelati.
Umazanija: pustite delovati do 2 minuti, ne da bi se sredstvo posušilo na površini.
Čiščenje: V raztopino pomočite mehko rokavico iz mikrovlaken ali gobo in nežno obrišite površino brez pritiska.
Sušenje: obrišite do suhega z mehko krpo iz mikrovlaken.
Po panelih: Obdelujte po en panel naenkrat in ponavljajte korake, dokler vozilo ni popolnoma čisto.

Metoda brez vode ali kot pomoč pri sušenju:
Idrosave razredčite v razmerju 1:100 (10 ml na liter vode). Raztopino razpršite na ploščo, ki jo želite obdelati. S krpo iz mikrovlaken očistite in posušite površino.

Priporočilo:
Ne dovolite, da se izdelek posuši na površini, da bi se izognili madežem zaradi visoke koncentracije nano-tesnil. Krpe iz mikrovlaken, ki se uporabljajo z Idrosave, vedno operite s posebnimi detergenti, da ohranite njihovo učinkovitost. Labocosmetica Idrosave je idealna izbira za tiste, ki želijo učinkovito čiščenje in dolgotrajno zaščito, pri čemer površina ostane čista in sijoča z najmanjšim naporom.

Varnostni napotki:
vsebuje: Amodimethicone Nevarno: H318 Povzroča hude poškodbe oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščito za oči / zaščito za obraz. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Vsebino/vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi/regionalnimi/narodnimi/mednarodnimi predpisi. - Dodatni podatki: EUH208 Vsebuje Zmes:5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-ona in 2-metil-4-izotiazolin-3-ona (3:1). Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki