Labocosmetica Preludio Alkaline 1000ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

LAB135

Nov izdelek

Alkalno predpranje za brezvodno čiščenje

Tag:

Več informacij

Labocosmetica Preludio Alkaline je bila razvita za odziv na različne organske umazanije, ki se lahko naberejo na površinah vozil, kot so na primer cestna umazanija, umazanija koles, ostanki žuželk, usedline smoga, izpušni plini, sledi goriva in celo zahtevni madeži, kot so ptičji iztrebki. Zaradi svoje alkalne narave lahko Preludio Alkaline hitro raztopi in odstrani organske snovi na varen in nežen način, s čimer ohrani kakovost barve in zagotavlja globoko, dolgotrajno čiščenje.  Njegova glavna naloga je pripraviti površino za naknadno pranje brez vode (Waterless) ali z minimalno količino vode (Rinseless), zaradi česar je postopek bolj gladek in veliko varnejši. Pravzaprav Labocosmetica Preludio Alkaline zaradi svoje mehčalne formule prodre globoko v umazanijo, jo raztopi in dvigne s površine, kar močno olajša postopek čiščenja brez vode in ga naredi varnejšega. S tem se izognete drgnjenju s krpo za odstranjevanje trdovratne umazanije in tudi odpravite uporabo abrazivnih krp, s čimer zmanjšate tveganje za nastanek prask. To je zato, ker umazanija, ki se spremeni v tekočo obliko, ni več trdna, zaradi česar je brisanje veliko varnejše. Preludio Alkaline je vsestransko čistilo, ki ponuja izjemno sposobnost raztapljanja umazanije, ki je nevtralni izdelek ne more zagotoviti, ne da bi ogrozila varnost najbolj občutljivih površin na avtomobilih, motornih kolesih, kolesih in letalih.

Vrste umazanije, ki jo Predludio Alkaline odstranjuje:

Umazanija s platišč: Preludio Alkaline učinkovito odstrani trdovratno umazanijo s platišč in zavorni prah, ki nastane med vsakodnevno uporabo avtomobila.
Insekti in izpušni plini: Njegova napredna formula raztopi in odstrani ostanke insektov in usedline, ki jih pustijo izpušni plini, ki se lahko oprimejo površine vozila.
Cestni film: odstranjuje umazanijo in ostanke, ki jo povzroča mestni smog.
Avtomobili s PPF (zaščitno folijo): Nežno odstrani neprozoren film, ki se lahko tvori na prozornih zaščitnih folijah (PPF), ne da bi jih poškodoval.
Beli avtomobili: odpravlja problem porumenelosti in neprozornosti, ki pogosto prizadene bele avtomobile, ter jim povrne prvotni sijaj.

Navodilo za uporabo:
Za čiščenje platišč in očitnih oblog vodnega kamna: izdelek razredčite v razmerju 1:5. Ta koncentracija je idealna za učinkovito odstranjevanje nečistoč s platišč in obdelavo površin, prizadetih z oblogami vodnega kamna.. Če obloge vodnega kamna po uporabi Preludio Acidic ne izginejo, je priporočljivo uporabiti posebno sredstvo za odstranjevanje vodnih madežev, kot je Energo. Po peščenem dežju ali v prisotnosti močne mineralne kontaminacije: Razredčite v razmerju 1:10. To bo odstranilo sledi, ki jih pušča peščeno deževje ali mineralne usedline, karoseriji pa povrnila prvotni sijaj. Za pomlajevanje premazov in vzdrževalno čiščenje karoserije in plastike: Za redno uporabo, priporočamo razmerje 1:50. 

Sredstvo razredčite v razmerju 1:5 do 1:20. Za bolj umazana vozila priporočamo razmerje 1:5, za svežo umazanijo pa 1:20. Za čiščenje porumenelosti na belih vozilih priporočamo razmerje 1:15. Mešanico napršite na željeno površino, pustite približno minuto, nato pa z uporabo metod Waterless ali Rinseless wash odstranite s površine.

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice / zaščito za oči / zaščito za obraz. P302+P352 PRI STIKU S KOŽO: Umiti z veliko vode. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P332+P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Vsebino/vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi/regionalnimi/narodnimi/mednarodnimi predpisi.

Povezani izdelki