Labocosmetica Preludio Acidic 1000ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


21,97 € z DDV

LAB138

Nov izdelek

Kislinsko predpranje za brezvodno čiščenje

Tag:

Več informacij

Labocosmetica Preludio Acidic je posebej razvito predpralno sredstvo za odstranjevanje anorganskih mineralnih onesnaženj. Za razliko od nevtralnih ali alkalnih čistil je specializirano za učinkovito odstranjevanje umazanije, ki se strdi na karoseriji. Mehčalna kislinska formula Preludio Acidic prodre skozi obloge vodnega kamna in mineralne filme, jih raztopi in dvigne s površine hitreje in učinkoviteje kot nevtralni ali bazični izdelek. To vam omogoča, da odstranite umazanijo in kontaminacijo, ki se je zdaj zmehčala, kar zmanjša tveganje mikroprask. Izdelek je manj močan kot specifičen izdelek za odstranjevanje madežev vodnega kamna in mineralnih ostankov, je pa bolj nežen do obdelanih površin ter se lahko uporablja za redno uporabo. Kislinska formula Preludio Acidic je edinstvena, zahvaljujoč posebnim suspenzijskim površinsko aktivnim snovem, ki zagotavljajo hitro in učinkovito odstranjevanje močno zažte umazanije, ne da bi pri tem ogrozili varnost laka vašega avtomobila.

Vrste umazanije, ki jo Predludio Acidic odstranjuje:

Mineralni ostanki: mineralni ostanki, ki jih pogosto povzroči trda voda, lahko pustijo sledi in madeže na površini karoserije, ki jih lahko odstrani predpranje s kislino.
Obloge vodnega kamna: Podobno kot pri ostankih mineralov se lahko zaradi izhlapevanja vode na karoseriji tvorijo obloge vodnega kamna, ki puščajo belkaste madeže.
Deževje, polno mineralov, kot je peščeno deževje, lahko pusti trajne madeže, če jih ne odstranimo pravočasno. Predpranje s kislino lahko nevtralizira in odstrani takšne madeže.
Industrijska umazanija: delci in ostanki iz industrijskih obratov se lahko naberejo na karoseriji, zaradi česar postane motna in umazana. 

Obnavlja zaščito PPF: Preludio Acidic deluje na PPF tako, da raztopi in odstrani ostanke, kot so mineralne usedline, vodni madeži ali druge snovi, ki jih nevtralni detergent ne more obravnavati. Kislost izdelka prekine kemične vezi med umazanijo in površino PPF, kar omogoča, da se film očisti, ne da bi ga poškodovali. PPF bo videti jasnejši in čistejši, površina avtomobila pa bo na dotik bolj gladka in povrnila svojo naravno hidrofobnost.

Navodilo za uporabo:
Za čiščenje platišč in očitnih oblog vodnega kamna: izdelek razredčite v razmerju 1:5. Ta koncentracija je idealna za učinkovito odstranjevanje nečistoč s platišč in obdelavo površin, prizadetih z oblogami vodnega kamna.. Če obloge vodnega kamna po uporabi Preludio Acidic ne izginejo, je priporočljivo uporabiti posebno sredstvo za odstranjevanje vodnih madežev, kot je Energo. Po peščenem dežju ali v prisotnosti močne mineralne kontaminacije: Razredčite v razmerju 1:10. To bo odstranilo sledi, ki jih pušča peščeno deževje ali mineralne usedline, karoseriji pa povrnila prvotni sijaj. Za pomlajevanje premazov in vzdrževalno čiščenje karoserije in plastike: Za redno uporabo, priporočamo razmerje 1:50. 

Sredstvo razredčite v primernem razmerju. Mešanico napršite na željeno površino, pustite približno minuto, nato pa z uporabo metod Waterless ali Rinseless wash odstranite s površine.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Metansulfonska kislina, L-(+)-mlečna kislina, Fosforjeva kislina. Nevarno: H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. H318 Povzroča hude poškodbe oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P103 Pozorno preberite in upoštevajte vsa navodila. P303+P361+P353 PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Kožo izprati z vodo [ali prho]. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P321 Posebno zdravljenje (glejte na tej etiketi). P405 Hraniti zaklenjeno.
P501 Vsebino/vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi/regionalnimi/narodnimi/mednarodnimi predpisi.

Povezani izdelki