Gyeon Q²M ECOwash 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


24,97 € z DDV

Q2MECOWASH1000

Nov izdelek

Čistilo za brezvodno čiščenje

Tag:

Več informacij

Prve Gyeon novosti so tukaj! 

Gyeon Q²M ECOwash je visoko koncentrirano čistilo za brezvodno čiščenje vozil. Q²M ECOWash omogoča hitro in varno čiščenje vašega vozila brez uporabe tekoče vode. Njegova velika prednost je, da se lahko uporablja na več različnih načinov:

– kot pranje brez vode;
– kot pranje brez izpiranja;
– kot pomoč pri sušenju.

Koncentrirana formula vam omogoča raziskovanje različnih mešalnih razmerij. Q²M ECOwash ima dodatek SiO2, zaradi česar za seboj pusti gladko, zelo sijočo površino ter ji zagotavlja vodo odbojnost in samočistilne sposobnosti. Zaradi tega je izdelek odlična izbira za vzdrževanje avtomobilov, ki so zaščiteni  s keramično zaščito v regijah, kjer je redno pranje oteženo. Zaradi svoje sestave, ki mu dodaja gladkost, zagotavlja večjo varnost med pranjem.

Navodila za uporabo:

Brezvodno čiščenje
Sredstvo redčimo z vodo v razmerju 1:10 do 1:15. Napršimo na površino in prebrišemo z kvalitetno mikro krpo do suhe in brezmadežne površine. Brišemo z ravnimi gibi.
Pranje brez izpiranja:
Zlijemo 50 do 80ml sredstva v vedro za pranje velikosti 12L. Mikro krpo dobro pomočimo v vedro in očistimo panel po panelu. Priporočamo pogosto menjavo mikro krpe. 
Sušilno sredstvo:
Redčimo z vodo v razmerju 1:20. Nanesemo na mokro površino ali na brisačo za sušenje in osušimo površino s pomočjo brisače za sušenje. 

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.

Povezani izdelki