Chemical Guys Meticulous Matte Auto Wash 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,97 € z DDV

CWS995_16

Nov izdelek

Šampon za mat vozila

Več informacij

Meticulous Matte Auto Wash čisti in ohranja vse mat barve in folije. Nova in izboljšana formula deluje na vseh mat površinah in vinilnih površinah. Detergent se hitro in enostavno izpira ter brez težav odstranjuje umazanijo in trde delce s površin. Ne pušča belih sledi, je pH nevtralen in se ga lahko varno uporablja tudi na direktni sončni svetlobi. Nova formula ima 40% več čistilne moči kot prejšnja. Ustvarja bogato peno zato ga lahko uporabite tudi v penomatih. Primeren je za pranje vozil, mat platišč, motorjev, plovil, letal, helikopterjev in off-road vozil. Naravni izvlečki citrusov prodrejo naravnost v umazanijo in jo brez težav odstranijo medtem ko posebne sestavine skrbijo, da vaša rokavica za pranje nežno drsi po površini ter ne povzroča prask. Primeren tudi za pranje vozil zaščitenih s Plasti Dip-om. Novi Meticulous Matte Auto Wash je neprekosljiva izbira za ohranjanje občutljive mat bavrve kot nove.

Navodila za uporabo:
Zmešajte 1 pokrovček šampona z 4L čiste vode. Vozilo dobro operite od strehe navzdol. Umazanijo sperite z tekočo, čisto vodo. Vozilo dobro osušite z kvalitetno krpo za sušenje. Za popoln finiš in zaščito po pranju na suho vozilo nanesite še Chemical Guys Meticulous Matte Detailer.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. P101 – Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P103 – Pred uporabo preberite etiketo. P264 – Po uporabi temeljito umiti roke. P301 + P312 – PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.


Povezani izdelki